Om SMS

Selskab for Marxistiske Studier (SMS) er en uafhængig videnskabelig organisation. Formålet med organisationen er at fremme dansk forskning om og inspireret af Marx, marxisme og kritiske studier ved danske universiteter og andre højere læreanstalter.

Til det formål afholder selskabet hvert år konferencen Marx Nu!, hvor forskere, studerende og andre interesserede kan mødes og præesentere deres forskning. I den forbindelse bestræber selskabet sig på at overskride de snævre fagdisciplinære grænser, som akademia som oftest er præget af, og som marxismen aldrig har passet ind i.

“Marxisme” skal således forstås i den bredest mulige forstand som hele den kritiske tradition, der emmanerer fra Marx’ tænkning, i hele dens historiske og teoretiske bredde, og SMS bekender sig ikke til nogen bestemt teoretisk retning eller politisk position.

Bestyrelsen

Selskab for Marxistiske Studier ledes af bestyrelsen. Denne består p.t. af følgende personer:

Kontakt

E-mail: info(at)marxistiskestudier.com

Advertisement

2 thoughts on “Om SMS”

    1. Hej Thomas! Selskabet eksisterer pt. ikke som andet end bestyrelsen, som organiserer den årlige konference. Der er således ingen måde at “blive medlem”. Vi overvejer stadig mulighederne for på den ene eller den anden måde at etablere selskabet mere officielt i den ene eller anden form, men det afhænger af omstændighederne. Sker det, vil det selvfølgelig kommer op her på siden og på vores facebookside (www.facebook.com/marxistiskestudier). Hilsen Magnus

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: